Let's do it !

Quaerens quom devoret ...

Mi-e frica sa fiu ce acum sunt ,

mi-e frica sa fiu ce-am fost candva ,

mi-e frica de un viitor prea crunt ,

un viitor bolnav, al altcuiva …

duminică, 28 martie 2010

FRIENDS will be FRIENDS

Prieteni , mereu acolo pentru noi . Sau poate nu . Cu totii am fost la un moment dat tradati . Cu totii am avut incredere oarba in cineva . Cu totii am fost dezamagiti . Dar cu siguranta avem acolo pe cineva care ne-a dat un motiv de comparatie . Este mereu cineva care ne ajuta . Este cineva pe umarul caruia putem sa plangem . Este cineva care ne cunoaste mai bine decat oricine . Este cineva care pentru noi este sinonim cu viata . El ( sau ei in cazuri mai fericite ) ne pastreaza curata calea adevarului . De multe ori nici nu vedem acest prieten . De multe ori il vedem cu alt chip . Nu de putine ori '' cel mai bun prieten '' ne tradeaza . Avem nevoie de acest moment pentru a-l desoperi pe ADEVARATUL PRIETEN . Se intampla de multe ori sa ne obisnuim cu prezenta lor incat sa nu le multumim mereu asa cum merita . Eu le multumesc inca odata prietenilor mei si le dedic urmatoarea melodie . Sper sa o faceti si voi . Prietenii vostri au nevoie sa le fiti si voi prietenii lor .

Nu avem doua vieti

Vad in ultimul timp multe decizii gresite . Ne grabim si nu e deloc bine . Relatiile de azi merg in ritm alert . Nici nu poti sti daca ce simti e adevarat sau e o iluzie . E de inteles de ce multe relatii se destrama cu o asa mare usurinta . Nu exista destula apropiere intre parteneri pentru a putea sti fiecare nevoile celuilalt . Vezi la fel de multe relatii frante cate aventuri de o noapte . Intr-o zi totul se termina si te intrebi daca e cu adevarat mai bine . De multe ori e vina ta . Stii si tu asta dar nu vrei sa recunosti . De multe ori nu stii sa pretuiesti o persoana care te iubeste cu adevarat . Mereu cauti scuze crezand ca asa te vei simti mai bine . Adevarul e scris cu nume de sentimente . Nu trebuie sa refuzi sa traiesti . Iubeste !

I want it all !!!

Sunt un idealist si nu imi plac jumatatile de masura . Am nevoie doar de o motivatie . De multe ori se intampla sa fiu cu mintea in alta parte . Mereu caut o cale , mereu caut viitorul . De multe ori aceasta cale a mea e de nevazut pentru ceilalti . Totusi ea este acolo . Important este ca eu o vad . Aveti incredere in voi si niciodata sa nu incetati sa va urmati visurile . Este foarte important sa va traiti viata , nu doar sa treceti prin ea . Am aflat acest lucru destul de tarziu. Dar totusi extraordinar de devreme . Cautati mereu adevarul si dreptatea . Cautati in primul rand aceste lucruri in voi . Tinerii din ziua de azi se mint singuri . Stiti ca viitorul vostru nu e intr-un anturaj . Viitorul e in voi . Fiecare are un potential si un destin al lui . Nu ii lasati sa va fure visurile . Sa cantam impreuna !

Iubire intre prieteni ? DA !!!

Fiecare are o poveste a lui .E singurul moment cand poti sa ai jumatate si totusi sa ai un intreg.De multe ori iti spui ca nu e povestea ta.Te uiti si iti spui ca nu erai tu.Iti spui ca totul a fost un rol. Si totusi ai vrea sa mai joci unul . Si nu prea stii daca vrei acelasi rol sau altul . De multe ori vezi cealalta jumatate de poveste prin fata ochilor tai si deodata tresari . Iti dai seama ca ceva nu e in regula . Oare trebuie sa actionezi cumva ? Poate . Asta o stii doar tu . Fiecare poveste are farmecul ei . Farmecul consta in intrebari. Nu stii de ce e acum doar o poveste . Nu stii de ce ai vrut asa ceva . Nu stii cand ai reusit sa treci mai departe . Sau poate nu ai facut-o . Frumos este insa atunci cand povestea este impartasita zi de zi . Foarte multi spun ca o relatie de prietenie intre un baiat si o fata nu poate avea loc . Eu va spun ca am foarte multe prietene si chiar nu poate fi nimic mai frumos . Aveti mereu ca explicatie faptul ca pot aparea mai multe sentimente si ca are mereu cineva de suferit . Mereu cineva iubeste mai mult . Nu spun ca nu e adevarat . Dar va spun ca merita oricand o trecere de la prietenie la iubire . Poate dupa un timp apare o suferinta , poate lucrurile nu mai sunt la fel . Dar stii ca ai avut ceva pur . Suferinta aceasta care te arde stii ca a fost candva caldura unui soare din tine . Dar niciodata sa nu respingi un prieten care te iubeste . Gandeste ca in alte conditii poate l-ai fi iubit si tu . Fii alaturi de acel prieten intotdeauna . Trebuie sa il iubesti si tu . Iubeste-l ca pe un prieten si lasa-l sa te iubeasca el mai mult . In timp va invata sa te iubeasca la fel cum o faci tu . Am avut si eu o astfel de iubire . Am fost prieteni si apoi am vrut mai mult . Am avut o iubire sincera , o iubire cum nu gasesti oriunde . Acum suntem prieteni . Nu a mers . Dar am ramas cu :



Nu trebuie sa fii scriitor ca sa ai povestea ta . Nu trebuie sa urmezi nici o regula . Povestea se scrie cu sentimente si mereu in doi .