Let's do it !

Quaerens quom devoret ...

Mi-e frica sa fiu ce acum sunt ,

mi-e frica sa fiu ce-am fost candva ,

mi-e frica de un viitor prea crunt ,

un viitor bolnav, al altcuiva …

joi, 1 aprilie 2010

The Show Must Go On

Traim . Dar fara nici un motiv. Viata se scurge din noi . De multe ori prea repede .Multi nu au nici o sansa. Nu avem timp sa aflam adevarul..Altii il afla prea repede.Atat de repede incat se loveste de o usa inchisa. Ironie! Nu trebuie sa renuntam.Putem minti timpul.Putem sa ne mintim pe noi. Important e sa nu mintim adevarul. Viata e un joc atunci cand stii ca esti o jucarie.



COPACI FARA PADURE

Sunt un copac fara padure.Stii ca mai sunt si altii ca mine.Poate suntem prea mici,poate nu avem culoarea frunzelor dupa tipar.Cert e ca suntem singuri.Am putea face o padure impreuna.Dar nu o facem.N-am mai avea timp sa ascultam vantul care ne scutura frunzele.N-am avea timp sa deplangem vara.N-am avea timp sa fim noi.Mai bine singuri?Poate.Uneori e mai bine.Dar nu poti trai asa.Ai nevoie de o padure.Asteptam mereu alti copaci.Infundandu-ne in mocirla adevarului asteptam o noua radacina care sa ne pastreze speranta .Timpul e prea crud.Crengile nu cresc intr-atat incat sa ajunga la tine.Dar poate intr-o zi vei vrea si tu sa renunti sa fii un copac fara padure.


Unde dragoste nu e,nimic nu e

Ce rost are viata daca nu ai cu cine sa o impartasesti ? Ce rost are daca nu o ai ? Traiesti pentru a iubi . Ai crede ca nu e adevarat . Mai gandeste-te ! Fiecare pas al tau a fost indrumat . Fiecare secunda traiesti pentru asta .Mereu cauti un ideal fara chip. Iti spui deseori ca vrei ceva anume.De fiecare data iti dai seama ca te inseli.Dar mereu vrei iubire.Oricat vrei sa te minti uneori. Si nu poti spune ca ai trait daca nu ai iubit macar o data . Unii inca isi asteapa botezul . Asteapta un contract pecetluit cu un sarut .Iti spui ca nu vrei o relatie serioasa ? Mi-e greu sa cred ca nu vrei sa traiesti .