Let's do it !

Quaerens quom devoret ...

Mi-e frica sa fiu ce acum sunt ,

mi-e frica sa fiu ce-am fost candva ,

mi-e frica de un viitor prea crunt ,

un viitor bolnav, al altcuiva …

luni, 29 martie 2010

Sunt un NEbun !

Mereu am fost un om distrat . Mereu am fost in lumea mea ascunsa . Multi au incercat sa patrunda si au fost izgoniti . Nu oricine patrunde aici . Pentru ca aici e sanctuarul meu . Acesta e muntele meu . Mereu am cautat calea adevarului si frumosului . E drept ca in ziua de azi le gasesti foarte greu . Dar in lumea mea le gasesc in orice colt . Le-am adunat zi de zi , adevaruri si frumuseti . Am cea mai de pret comoara pe care o poate avea cineva . Ieri i-am mai adaugat un sarut , o strangere de mana si o imbratisare . Deocamdata pot vedea doar lumina . Umbrele sunt undeva departe . Dar va veni o vreme cand umbrele ma vor deranja . Va veni acel timp in care umbra imi va obtura lumina , adevarul , frumosul . Si atunci acest nebun va deschide ochii . Si atunci vor veni cu adevarat loviturile de tun . Inca nu ati vazut nimic . Sunt un NEbun !

It's my life !

Falsitate . E un cuvant auzit atat de des incat a devenit un sentiment . Sau mai bine spus un amestec . Un ambestec blestemat al iubirii cu ura . Dar iubirea purifica totul ! Nu chiar . Unesti iubirea ( de sine ) , ura ( pentru altii ) si apare ceea ce numim falsitate . Te uiti in jur si vezi falsitate al carui chip sunt o pereche de ochelari , falsitate cu nume de Puma sau Adidas sau falsitate imprimata chiar pe chipul tau . Asa e ! Si tu esti fals . Si odata ce ai devenit fals nu mai poti scapa . Ramai intr-o colivie cu usa deschisa . Si nu vrei sa iesi . Nu vrei ! De ce ? Pentru ca iti place . Iti place sa poti fi ca ei . Iti place sa nu fii diferit . Asa e . In ziua de azi a fi normal inseamna a fi fals . Stii asta foarte bine . Si a fi diferit nu inseamna a fi special . Ar fi o greseala sa te vezi astfel in ochii lor . A fi diferit inseamna a fi un paria . Inseamna a fi un copil slab plimbandu-se prin Sparta de azi . Te indrepti grabit , cu picioarele altora , spre Taiget-ul zilelor noastre . Un Taiget ce se numeste anturaj . Un Taiget ce se numeste rebeliune . Nu ! Sfarsitul nu este atunci cand nu esti ca noi . Sfarsitul este cand nu vrei sa fii tu . Sfarsitul poarta numele de FALSITATE !


Omagiu COPILARIEI

Copilarie,acel timp furat de mult . Cu totii regretam aceasta comoara pierduta . Uneori ne luptam din greu cu niste pirati orbi pentru aceasta bucata de viata . Oricat de aprig ne luptam , o pierdem ...
Si totusi o putem recastiga fara lupta . Si totusi fara lupta parca nu are sens. Si parca nu o mai vrem . Sau poate vrem doar sa fim adulti ? Oare un adult nu e un copil mai nou ? Oare mucegaiul de pe un trup mort e mai dulce ? Mereu ne gandim ca viata a trecut pe langa noi . Uneori o pandim . Atunci cand suntem descoperiti ne zambeste ironic . Acelasi zambet al unui copil care si-a convins parintele sa ii cumpere o prajitura . Acelasi triumf al copilului care a reusit sa guste din desert inainte de cina . Avem si noi un triumf . Dar astazi poarta numele de responsabilitate . Nu am vazut nume mai amar . De ce am vrea sa fim responsabili ? Nu are nici un rost daca o facem doar pentru noi . Hai sa fim responsabili pentru altii . Hai sa fim copii pentru noi !

Oare daca nu mai am copilarie , o pot dubla ?



Vad copii in ziua de azi care vor acel nume amar . E normal sa vrei ceva ce nu ai gustat . Dar totusi poate fi ceva mai bun decat ce e dulce si deja e al tau ?