Let's do it !

Quaerens quom devoret ...

Mi-e frica sa fiu ce acum sunt ,

mi-e frica sa fiu ce-am fost candva ,

mi-e frica de un viitor prea crunt ,

un viitor bolnav, al altcuiva …

marți, 30 martie 2010

Said I Loved You But I Lied

O minciuna in care cred atat de mult incat maine ar putea deveni un adevar . Un adevar meschin si las e tot un adevar in esenta . Dar nu il marchez . Il las liber in speranta ca se va integra . Ii dau dreptul la cetatenie . Ii dau dreptul la viata ! Poate intr-o zi o minciuna va guverna printre adevaruri . Imi plac minciunile care nu costa nimic . Uneori , rareori , mai si cumpar cate una . Totusi , nu sunt miliardar . Imi ajunge una . Exista iubire !

Stiu cine sunt !

Ai o viata de trait . Si nu poti face asta daca nu stii scopul ei . Nu iti spun sa traiesti sub dictatura unei organizari stricte . Dar trebuie sa stii ce vrei . Trebuie sa stii cine esti . Organizeaza-ti dorintele.Trebuie sa stii prioritatile.Iti dai seama foarte bine ca aici apar discrepante . Ce tu ai numi prioritate , altul ar numi prostie , nimic. Sau daca ar fi mai bland i-ar spune irosirea timpului . Important este sa te ghidezi dupa ce numesti tu prioritate . Nu iti insusi definitia altcuiva . Nu iti insusi viata altcuiva .E foarte important sa traiesti spontan . E foarte important sa traiesti liber .Singur iti pui jugul unui loc de munca nedorit , a unor prieteni falsi , a unei vieti care nu e a ta . De ce ?

Tell me why !!!

De ce ? O intrebare care ne macina zi de zi . Vedem un om in suferinta. Il putem ajuta . Nu o facem . Trei etape care poarta deja numele de simfonie . Doar ca aceasta simfonie are drept celule doar lacrimi . Atat de usor este sa schimbi ceva .Atat de usor este sa poti . Atat de greu e sa vrei . Atat de greu este sa o faci . Ne intrebam frecvent de ce nu avem o viata mai buna . Dar oare nu suntem ipocriti ? Multi am furat deja paradisul altora . Si pentru un paradis oare nu merita platit orice pret ? Si daca in loc de un pret vine un dar ? Nu ar trebui sa le daruim din cand in cand o parte din paradisul lor ? Nu poti spune ca o faci . Nici eu nu o fac. Si observi ca atunci cand o faci vrei un zambet ca rasplata . Dar oare il meriti ? Oare o zi poate lua locul unei vieti ?

Si j'etais elle

De multe ori suntem neintelesi . Am vrea sa traiasca si altii viata noastra pret de o clipa . Am vrea sa vada suferinta din spatele unui zambet . Am vrea sa vada si zambetul din spatele unei suferinte . Am vrea sa vada ca avem sentimente . Am vrea sa vada asta si atunci cand nu o aratam . Si unde doare mai mult acest lucru daca nu intr-o relatie . De cate ori nu ai vrut sa multumesti cuiva si el a luat-o drept ironie . De cate ori ai vrut sa ii fii alaturi cuiva si ai primit un refuz . Un refuz cu nume de teama . Un refuz cu nume de '' nu te cunosc '' . Eu stiu ca e greu . E greu sa fii . E greu sa nu pari . Totul e greu . Si ce simplu ar fi daca rolurile s-ar inversa pret de o clipa .